joi, 23 mai 2013

Giweaway Time !!!!!!

  Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like Paginii de facebook Anaty (Gasiti casuta si in coloana din dreapta) sa dati share/distribuiti public tot pe facebook la imaginea cu giweaway + comentariu LA POZA DIN CONCURS


 DOAR  Pentru cei cu bloguri dara fara cont de facebook si totusi vor sa participe, un comentariu cu link-ul in care ati mentionat despre acest giweaway si sa ma urmariti pe blog in mod public.
 Succes!

  Giweaway valabil doar pe teritoriul Romaniei. 
  Perioada concursului 23mai-31 mai 2013
  Dupa terminarea concursului in maxim 1 saptamana voi desemna castigatorul.


Despre Premiu: Detalii aici


miercuri, 22 mai 2013

Cercei Soutache negru

Cercei soutache cu cristale rosii, margele toho rosii opace, margele aurii toho, perle de sticla lacrima. Tortitele sunt placate cu aur. Dimensiune 5 cm cu tortitele incluse. Disponibili la comanda. Realizati manual in tehnica soutache-ului.

luni, 13 mai 2013

Set Soutache Mov Inchis


 Set soutache realizat pe comanda. Setul este compus din cercei, pandantiv si bratara. Inchizatorile bratarii sunt placate cu argint. Tortitele sunt din otel chirurgical placat cu argint. Pietrele acestul set, sunt o combinatie de cristale celestial, perle swarovski, perle de sticla lacrima, perle onix, margele toho.
  Ideal pentru o seara eleganta.

joi, 9 mai 2013

Pandantiv Soutache


Pandantiv soutache realizat in tonuri de gri si argintiu. Materialele folosite sunt un cabochon ochi de pisica in forma de lacrima, margele toho cubice, perle de sticla.

miercuri, 8 mai 2013

Cercei soutache

Cercei soutache combinati cu margele toho galvanizate, cuart roz, tortite placate cu argint.

Cercei soutache

Cercei soutache, diverse culori "la moda". Eleganti dar totusi pot fi purtati si de toata ziua cu o tinuta simpla adecvata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...